Hírek 2018

JAN
17
Brescia új, többcélú egészségügyi központjában telepített Ditec Valor ajtók hermetikus zárással és PAMH60 ajtószárnyakkal: a Ditec Entrematic ismét bizonyította, hogy mennyire megbízható és modern. Nemrégiben megnyílt az új, többcélú egészségügyi központ, amely otthont ad a születési központnak
bővebben »
OKT
31
Felkerültek a honlapunkra az új DAS107PLUS automatika telepítési útmutatója, összeszerelési leírása és felhasználói kézikönyve. Letöltések - Telepítési útmutatók  
bővebben »
OKT
13
Novembertől elérhető a Ditec Entrematic új automata üvegajtó rendszerek automatikája a DAS107PLUS. Főbb jellemzők: - 160 kg mozgatott súly (2 ajtószárny esetén) - 1 m/s nyitási sebesség (2 ajtószárny esetén) - 120 mm magas automatika ház - Öntanuló (ön programozó) digitális
bővebben »

további hírek

 

hírlevél feliratkozás

email cím:

 

 

Videók

 

 

Kulcsszavak

Automata nyílókapuk

Lakossági nyílókapu automatika

A kapuszárnynak megfelelő motor  felszerelése különös figyelmet igényel, mivel az időjárási hatásoknak és gyakran nehéz igénybevételnek vannak kitéve. A DITEC cég olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen felszerelhető legyen az összes méretű kapura és alkalmazható legyen mindenféle jellegű használatra.

OBBI Külső meghajtású automatika

OBBI Külső meghajtású automata nyílókapu automatika maximum 3 m-es kapuszárnyig

Kizárólag lakossági kapuk automatizálására ajánlott. Multifunkcionális vezérlővel van szerelve (akadályérzékelés, max. erejű indítás, automata zárás, sebesség szabályozás, integrált rádióvevő egység stb.). Alap esetben végállás kapcsolókat nem igényel, nyomaték érzékelésével állítja meg a motor mozgását. Rendelhető végállás kapcsolókkal ellátott kivitelben is.  Karcsú, elegáns kialakítás, ami könnyen illeszthető az összes típusú kapukerethez. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani, vagy az akkumulátoros készlet csatlakoztatásával szünet mentesíteni.

Részletes leírás a OBBI- Automata nyílókapuról >>


PWR25H – automata nyílókapuk

Külső meghajtású automatika 2,5 m-es kapuszárnyig

Intenzív igénybevételre. Lakossági kapuk automatizálására ajánlott.

Könnyen szerelhető. Gyárilag mechanikus végállás ütközőkkel szerelve. Önzáró hajtóművel rendelkezik. Az egyik leggyorsabb nyílókapu automatika a piacon. 90°-os nyitás 10 és 80 másodperc között állítható. Karbantartást nem igényel.  90 000 – 150 000 ciklusra tervezve.

Részletes leírás a PWR25H- Automata nyílókapuról >>


PWR35H – automata nyílókapuk

Külső meghajtású automatika 3,5 m-es kapuszárnyig

Intenzív igénybevételre. Lakossági és társasházi kapuk automatizálására ajánlott.

Könnyen és gyorsan szerelhető. Gyárilag mechanikus végállás ütközőkkel szerelve, de mágneses végállás kapcsolókkal is ki lehet egészíteni. Önzáró hajtóművel rendelkezik.  90°-os nyitás 14 és 80 másodperc között állítható. Egyszerű karbantartás.  120 000 – 300 000 ciklusra tervezve. 

Részletes leírás a PWR35H- Automata nyílókapuról >>


  FACIL Karos működtetésű automatika 

FACIL – automata nyílókapuk

Karos működtetésű automatikák nyíló kapukhoz 2,3 m-es kapuszárnyig


Lakossági kapuk automatizálására speciális automatika.

Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol a kapu forgáspontja az oszlop síkjától mélyebben helyezkedik el. Igény szerint végálláskapcsoló készlettel lehet rendelni. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani.

Részletes leírás a FACIL- Automata nyílókapuról >>


CUBIC Földalatti hajtású automatika

CUBIC – automata nyílókapuk

Földalatti hajtású automatika 3,5 m-es kapuszárnyig

Ideális az építészeti értékkel rendelkező (pl. kovácsolt vas) kapuknál.

Rozsdamentes vagy galvanizált bevonatú alapozó ház. Víz befolyás ellen védett motor. Akár 180 fokra is kinyitható a kapu szárny.  A kioldó egység a kapu mindkét oldaláról működtethető a finom kialakítású kulcsos és karos összekapcsoló rendszerrel. Nem változtatja meg a kapu stílusát és esztétikai megjelenését.

Műszaki adatok:

Részletes leírás a CUBC – Automata nyílókapuról >>

Ipari nyílókapu automatika

A kapuszárnynak megfelelő motor  felszerelése különös figyelmet igényel, mivel az időjárási hatásoknak és gyakran nehéz igénybevételnek vannak kitéve. A DITEC cég olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen felszerelhető legyen az összes méretű kapura és alkalmazható legyen mindenféle jellegű használatra.

PWR50H  – ipari és társasházi nyílókapu automatika

Külső meghajtású automatika 5 m-es kapuszárnyig

Intenzív igénybevételre. Társasházi és ipari kapuk automatizálására ajánlott.

Robosztus és nagymértékben megbízható a fokozott igénybevétel esetén.  Könnyen szerelhető. Gyárilag mechanikus végállás ütközőkkel szerelva, de igény esetén mágneses végállás kapcsolókkal is rendelhető. Önzáró hajtóművel rendelkezik, de rendelhető nem önzáró változatban (PWR50HR). 90°-os nyitás 14 és 80 másodperc között állítható. Egyszerű karbantartás.  150 000 – 600 000 ciklusra tervezve.

Részletes leírás a PWR50H- Automata nyílókapuról >>


ARC - Karos működtetésű automatika 

ARC – Karos működtetésű nyílókapu automatikák  5 m-es kapuszárnyig

Ipari kapuk automatizálására speciális automatika.

Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol a kapu forgáspontja az oszlop síkjától mélyebben helyezkedik el. Igény szerint végálláskapcsoló készlettel lehet rendelni. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani vagy akkumulátoros készlet segítségével szünetmentesíteni. Az ARC 1 BH egység a rendkívül nehéz igénybevételhez és a nehéz kapuszárnyakhoz használható.

Részletes leírás az ARC- ipari automata nyílókapuról >>

Comments are closed.

Kapcsolat

Cím: 1211 Budapest
II. Rákóczi Ferenc u. 335/a
Tel: +36-1-278-40-60
Fax: +36-1-276-15-71

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 8 - 17 h-ig