Hírek 2018

JAN
17
Brescia új, többcélú egészségügyi központjában telepített Ditec Valor ajtók hermetikus zárással és PAMH60 ajtószárnyakkal: a Ditec Entrematic ismét bizonyította, hogy mennyire megbízható és modern. Nemrégiben megnyílt az új, többcélú egészségügyi központ, amely otthont ad a születési központnak
bővebben »
OKT
31
Felkerültek a honlapunkra az új DAS107PLUS automatika telepítési útmutatója, összeszerelési leírása és felhasználói kézikönyve. Letöltések - Telepítési útmutatók  
bővebben »
OKT
13
Novembertől elérhető a Ditec Entrematic új automata üvegajtó rendszerek automatikája a DAS107PLUS. Főbb jellemzők: - 160 kg mozgatott súly (2 ajtószárny esetén) - 1 m/s nyitási sebesség (2 ajtószárny esetén) - 120 mm magas automatika ház - Öntanuló (ön programozó) digitális
bővebben »

további hírek

 

hírlevél feliratkozás

email cím:

 

 

Videók

 

 

Kulcsszavak

Ipari szekcionált kapuk

LISBON  –  automata szekcionált ipari kapuk ideális megoldások az összes ipari igény kielégítéséhez

Ditec ipari kapuk

Kiváló minőségű szekcionált ipari kapu. 40 mm vastag szigetelt bordázott panelekkel. A rugó rendszer alap esetben 20 000 ciklusra van tervezve, de természetesen ezt lehet növelni 50 – 75 – 100 ezer ciklusra. Többféle sínvezetés közül lehet kiválasztani a környezetnek és felhasználásnak a legmegfelelőbbet. A kapu minősítése (TÜV, CE) alapján minden hazai és európai követelménynek megfelel. A kapu mozgatása történhet kézzel vagy motorosan.

 • Legjobban használható az áthaladó nyílásokhoz
 • Időjárásálló
 • Maximális biztonságot nyújt
 • A tömör kialakítású panelek több helyet biztosítanak az épületen belül és kívül
 • Könnyen és praktikusan nyílik és működik
 • Nagyobb környezeti felügyeletet biztosítanak
 • Vagyonvédelmi szempontból biztonságos
 • Növelik az épület értékét, és az összes igényt kielégítik
 • Megbízhatóság

Technikai jellemzői:  

 • Akár 7 m-es áthaladó nyílás szélesség
 • Minimális, 200 mm helyigény az áthidalónál
 • Az ajánlott modellek megkülönböztető jegyei:

A DITEC ipari kapu panelek új becsípődés védettek, erősek és nagyfokú hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek. A galvanizált anyagú szendvics fémszerkezet hatásosan megvédi a paneleket a természeti behatásoktól.

Színek és kikészítések:

Ipari kapu színválaszték

A gyári alap színeken túl bármilyen RAL színre festhető a kapu felülete.

Választható sínvezetések:

A DITEC ipari kapuk sínrendszere alkalmazkodik a kapu felszerelési helyének igényeihez. Több fajta sínrendszer közül lehet választani.

Normális sínvezetés Magasított sínvezetés

Függőleges emelésű- VL RLB

IL HLIL

FULL VISION panoráma paneles kapuk

Lehetőség van a normál paneleket alumínium keretes, szigetelt átlátszó akril betétes szekciókkal kiváltani. Ezáltal a kapu nagyobb világosságot biztosít az épületen belül. Egy szekciótól akár az összes szekcióig készülhet a kapu FULL VISION panellel. Alap esetben alumínium színű kereteket bármilyen RAL színre lehet színterezni.

panoráma paneles kapuk - FULL VISION  panoráma paneles kapuk - FULL VISION 2

Működtetés:

Kétféle módon lehet működtetni az ipari szekciónált kapukat. Kézi vagy motoros működtetéssel.

A kézi működtetés esetén a kapu rugós tengelyére egy áttételes csörlő van rászerelve, amit egy galvanizált lánccal lehet működtetni.

Motoros működtetés esetén két lehetőség van:

 • HOLD TO RUN működtetés. Itt a rugós tengely végére szerelt DOD 14 motort egy olyan kapcsolóval látják el, amin egy FEL és egy LE gomb van. A motor addig működik amíg a gombot nyomva tartják vagy a kapu nem érte el a felső vagy alsó véghelyzetet.
 • AUTOMATA működtetés. A rugós tengelyre szerelt DOD 14 motort az E1A Ipari kapu DOD motorralimpluzus vezérlő működtetni. A vezérlő rendelkezik LE-FEL-STOP gombbal és integrált rádióvevővel. A kaput innentől nagyon sokféle képen lehet működtetni rádiótávirányítóval, radarral, húzó kapcsolóval stb. Lehetőség van kfm - Automata kapúautomata zárási időt beállítani annak érdekében, hogy ne keljen az áthaladás után a kapunak zárási parancsot adni. Itt már szükség van biztonsági eszközre is, hogy a lecsukódó kapu  személyben vagy értéktárgyban ne tegyen kárt. Ilyenkor a kapu aljára egy előfutó infra él védelem van elhelyezve, ami ha akadályt érzékel megállítja a kapu mozgását mielőtt hozzá érne.

Személybejáró ajtó

Ipari kapu személybejáró kapú

Lehetőség van az ipari szekciónált kapuba személybejáró ajtót építeni. Így meg lehet könnyíteni a személy ki-be  járást, nem kell a kaput mindig felnyitni ha valaki át akar haladni rajta. A beépített ajtó minden olyan kiegészítővel el van látva ami egy teljes értékű ajtónak kell. Kilincs, kívül-belül nyitható cilinderes zár, mechanikus ajtó behúzó. Automatizált kapu esetében egy biztonsági elektromos csomag biztosítja, hogy a kaput addig nem lehet kinyitni amíg az ajtó nyitva van.

Letölthető prospektus: DITEC ipari kapu prospektus

Comments are closed.

Kapcsolat

Cím: 1211 Budapest
II. Rákóczi Ferenc u. 335/a
Tel: +36-1-278-40-60
Fax: +36-1-276-15-71

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 8 - 17 h-ig