Hírek 2018

JAN
17
Brescia új, többcélú egészségügyi központjában telepített Ditec Valor ajtók hermetikus zárással és PAMH60 ajtószárnyakkal: a Ditec Entrematic ismét bizonyította, hogy mennyire megbízható és modern. Nemrégiben megnyílt az új, többcélú egészségügyi központ, amely otthont ad a születési központnak
bővebben »
OKT
31
Felkerültek a honlapunkra az új DAS107PLUS automatika telepítési útmutatója, összeszerelési leírása és felhasználói kézikönyve. Letöltések - Telepítési útmutatók  
bővebben »
OKT
13
Novembertől elérhető a Ditec Entrematic új automata üvegajtó rendszerek automatikája a DAS107PLUS. Főbb jellemzők: - 160 kg mozgatott súly (2 ajtószárny esetén) - 1 m/s nyitási sebesség (2 ajtószárny esetén) - 120 mm magas automatika ház - Öntanuló (ön programozó) digitális
bővebben »

további hírek

 

hírlevél feliratkozás

email cím:

 

 

Videók

 

 

Kulcsszavak

Szállítási feltételek

Az Automata Bejáratok Specialistája Kft az alábbi szállítási feltételeket kínálja partnerei részére:

  1. Minden olyan megrendelés aminek a nettó értéke eléri a  200 000 Ft-ot és fizikai méretéből fakadóan szállítható futárszolgálattal,azokat az Automata Bejáratok Specialistája Kft 2 db csomagig díjmentesen kiszállítja (40 kg súlyhatárig és 3m hosszhatárig).
  1.  Minden olyan megrendelés aminek a nettó értéke Ditech szállításeléri az  500 000 Ft-ot és fizikai méretéből fakadóan szállítható saját gépjárművel, azokat az Automata Bejáratok Specialistája Kft díjmentesen kiszállítja legkésőbb  5 munkanapon belül.
  1. Amennyiben partnereink fix meghatározott időpontban kérnek kiszállítást olyan termékekre aminek a szállítását csak saját gépjárművel tudjuk megoldani és nincs előre egyeztetve (legalább 2 héttel a kiszállítás előtt, pontos címmel) úgy annak szállítási költségét az adott partnercégre terheljük ami jelen esetben 130 Ft/km díjat tartalmaz.
  1. Amennyiben az adott szállítás nem munkaidőben történik ami H-P, 8-17-óráig értendő, abban az esetben külön túlóra költséget kell fizetni, aminek értéke 3 000 Ft/óra.
  1. Az Automata Bejáratok Specialistája Kft minden partnerének futárszolgálattal térítés ellenében kiszállítást működtet, aminek feltétele, hogy a megrendelést tárgyi nap 11-óráig írásban megkapjuk és a csomag súlya nem haladhatja meg a 40 kg-ot és maximális hossza 3 m lehet!

Ennek költségét a számlán feltüntetjük.

Normál csomag esetén: 1 590 Ft+Áfa

Utánvétes csomag esetén: 2 590 Ft+Áfa

6.    Amennyiben a megrendeléshez szükséges anyag nincs raktárkészleten úgy az ebből fakadó szállítási plusz  költségekért az Automata Bejáratok Specialistája Kft felelősséget nem vállal!

Comments are closed.

Kapcsolat

Cím: 1211 Budapest
II. Rákóczi Ferenc u. 335/a
Tel: +36-1-278-40-60
Fax: +36-1-276-15-71

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 8 - 17 h-ig